Melk voor Dieren

Met gratis advies verkoop je producten. Over webdesign, SEO en poedermelk

Wat is het?

Melk voor Dieren is een kenniscentrum over het grootbrengen van jonge dieren. Wat doe je als je een jong dier vindt, of als de moeder overlijdt? Handleidingen, tips en gedeelde kennis helpen je verder. In de webshop vind je verder alles wat je nodig hebt.

Aan de slag

Melk voor Dieren wil vooral uitstralen dat ze een kenniscentrum zijn. Handleidingen en informatie is altijd gratis – alleen voor producten betaal je. Zo wordt hopelijk bereikt dat mensen niet zomaar wat doen als ze een jong dier moeten voeden. Dat loopt namelijk nogal eens fataal af voor het dier…

De kennis moet dus makkelijk te bereiken zijn. Verder moet de site open, eerlijk en toegankelijk overkomen. Ik ontwikkel het logo in blauw en wit – betrouwbaar, en natuurlijk gelinkt aan melk. De teksten worden zoveel mogelijk op een vriendelijke, duidelijke manier geschreven. Het design van de site is vriendelijk, en rustig. Hier en daar springen wat rode aandachtspunten er uit – dit zijn de dingen die elke bezoeker gezien moet hebben. Dat is natuurlijk de webshop, maar ook 6 belangrijke tips.

Ik zorg er voor dat de site responsive is – somige informatie is minder relevant als je alleen een telefoonscherm tot je beschikking hebt – en deel samen met de tekstschrijver de teksten zo in dat ze vriendelijk voor de klant én voor SEO zijn.

Wat vond ik er leuk aan?

Melk voor Dieren gelooft in wat ze doen. Het doel is écht om dieren te helpen. Daarnaast is het interessant om in een nichemarkt te werken. SEO is belangrijk, en werkt goed: het is leuk om te zien dat de site ruim bovenaan staat met zoektermen als eekhoorn melk, of jong dier voeren. Ook op fora wordt de site regelmatig genoemd. Een goed teken!